anka in reverse | esrever ni akna

Alla inlägg under december 2008

Av Annakarin - 8 december 2008 17:46

Jahaja, skulle jag plugga? Vem sa det? Och vem fan sa att det är mycket roligare att titta på 50-talsmöbler på Blocket och Tradera (och kolla på nåns blogg om loppisfynd).  Läsa Elins blogg är också kul, liksom. Mycket roligare än att skriva loggbok om lektioner jag inte minns...

Jesus! Varför i helvete kan jag inte bara göra saker på en gång!?


Martin berättade att man slår ut hjärnfunktioner när man dricker sprit, så har jag aldrig fått det framställt för mig. Dricker man för mycket så kan man dö (det visste jag, jag är inte helt dum) detta beror på att man inte kommer ihåg hur man andas längre och slutar, helt enkelt. Denna nya information fick mig att för en stund inte vilja dricka alkohol mer i hela mitt liv. Men då insåg jag att jag aldrig kommer att kunna dricka sluta-att-andas-mängder med alkohol utan att kräkas, så då ångrade jag beslutet ganska raskt.


NU MÅSTE ANNAKARIN PLUGGA, INTE TITTA PÅ 50-TALSSAKER PÅ INTERNET, INTE HELLER SKRIVA MER BLOGG INNAN JAG HAR PLUGGAT NOG FÖR IDAG!


Det är fortfarande allt för lång tid till Norrland och förhoppningsvis Mora-mängder snö.


Av Annakarin - 8 december 2008 15:43

Igen, jag vet inte vart hon får allt från, hon ser så oskyldig ut...


- Vet ni varför det är bäst att vara med en same?

- ??? 

-  Han har sin renhjord.


(Fattar ni inte, prova att betona sin.)


Lite kul i kaosvardagen...

Av Annakarin - 8 december 2008 15:33

Hela klassen verkar vara paralyserade av allt vi ska göra, ni vet när det blir för mycket så skiter man helt enkelt i precis allt man borde och städar toan istället.

När man är så stressad att det kryper myror i blodet (mycket äcklig historia för övrigt, Emilies brasilianska parasiter under huden!) och man kan inte fokusera eller sitta still. Jobbig känsla, det är tur att jag faktiskt har kunnat släppa allt i helgen. Han är bra den där...


"Hantera alla stressiga situationer som en hund. Om du inte kan äta det eller leka med det, bara kissa på det och gå din väg." (Fick ett mail av Lisa)


10 dagar kvar till Norrland, har nog aldrig längtat mer än just nu.

Av Annakarin - 6 december 2008 14:41

Nu ska jag och Martin på julmarknad i Mora. Antar att det betyder julversiiner av dalahästar och moraknivar... Och knäck, förhoppningsvis. Orka göra knäck sjävl!?


12 dagar kvar till Norrland!

Av Annakarin - 4 december 2008 22:42

Idag har inte varit en kul dag. Inte på en fläck. Världens huvudvärk, mysko mage (fisarna var fan ingen hit, var glada om ni missade dem) dessutom har jag varit segare än Ahlgrens Bilar.

Men, anledningen till bakfyllan var mycket trevlig måste jag säga. Var hos Fiffi på förfest med Kajsa, Elin, Rebecka och en snubbe som heter Per.

Riktigt trevligt var det. Fiffi bor i en jättefin lägenhet.


Sedan bar det av till MM för karaoke trots att meningen med kvällen var att gå till Frimis och stötta Saga i hennes första Cherry-pass... Men, så långt kom vi aldrig. Jag åkte till och med hem tidigt, för att prata i telefon med kärleken. Han har gjort mig till en toffel! Ni kommer inte att känna igen mig. Haha! Men det är nog bra att jag lugnar ner mig, jag börjar ju faktiskt att komma till åren.


Julkalendern idag (klassens alltså) var fantastisk! Ulrika, fyrio+ en riktig MILF, spelade horaktig reklamkvinna. Helt fantastisk: "Glögg, om nissen själv får svälja..."

 Låg humor, men dock. Helt fantastisk!


I morgon bär det av till Mora igen (haha, meningen var att jag, efter första visiten, inte skulle åka upp föränn efter nyår och här är vi två visiter senare) ska hänga med på middag med Martins arbetskamrater. Undrar jag vad familjen säger om hemlisen... Haha!

Mysigt kommer det att bli i alla fall...


14 dagar kvar till Norrland


Av Annakarin - 2 december 2008 17:56

Även i bloggen, kanske kommer det se ut såhär under jul, man vet aldrig.

Lite julkänsla mitt i all stress bjuder Jenny Nyström på (själv ska jag göra mina egna julkort i år. Den ni!)



Av Annakarin - 2 december 2008 16:44

Det är fööööööör mycket i skolan. Vi går hela dagarna, 09.00 (ibland 08.30, som idag) till 16.00 Dessutom ska vi ha egna labbar i Röst och Rörelse, för att kursen inte är didaktisk. Detta har några gamla elever önskat sig, vad säger det? Att vi också vill ha det? Jag behöver inte öva i att leda, det kan jag, det har jag gjort i fyra år. Och labbarna är obligatoriska. Helt sjukt är det. De som behöver leda för att lära sig (det finns några som aldrig lett en övning med en grupp) behöver det. Gör labben frivillig FFS!!!

Dessutom har vi på ett ungefär 50 dramer att läsa i Den Dramatiska Texten som vi läser paralellt med R&R. Detta gör att vi inte har ork att göra det vi borde göra, skriva loggbok, skriva uppgifterna till DDT (fyndig förkortning va? http://sv.wikipedia.org/wiki/DDT).

Det är jobbigt nu helt enkelt. Speciellt när jag inte kan koncentrera mig ordentligt av flera orsaker; mörkret, kärleken och allt.


En annan sak som stör mina tankar just nu är att jag för första gången på hela den här tiden i Örebro faktiskt längtar hem till Norrland. Det är december, det är kolsvart ute och det SPÖREGNAR. Antagligen är det samma väder i Sundsvall, men ändock. Om det kommer snö där så kanske den ligger kvar i mer än 3 timmar...

Och jag längtar efter mina vänner och min familj och min katt. Pratade med mamma i telefon igår, så fick jag prata med katten, han blev aldeles konstig och började skrika, som bara han kan. Han låter inte riktigt klok den katten.


16 dagar kvar till Norrland.


 

Jag är glad att jag har nåt att skratta åt i alla fall...


Skapa flashcards