anka in reverse | esrever ni akna

Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

De senaste veckorna

Av Annakarin - 25 juni 2009 11:53

Kära läsare!

Jag befinner mig under sommaren hos mina föräldrar i Njururndas djupa skogar. Där finns det inte bredband, det finns ett uråldrigt modem på 56K. Därför orkar jag bara inte uppdatera här så ofta. Nu sitter jag hemma hos kärleken i metropolen Mora och tråkar. Min älsk är nämligen på jobbet.


Appropå jobb, hemmet känns kul i år. Kanske för att det har kommit tre tuffa tanter till "min" avdelning. En är döv och har dåligt balanssinne, en har varit sekreterare inom försvaret och har kul humor, den tredje är blind men går omkring som att hon inte har några problem i världen. Det enda som stör denna över 90 år gamla tant är att hon är hård i magen.

Jävligt tuffa tanter och ett bra vikariegäng, det kommer bli kul i sommar. Det enda som inte är kul är att jag jobbar så jävla många helger. Detta gör då att jag inte kommer att kunna träffa mina vänner så mycket. Det är synd.


Jag måste gratta Caroline som har fått ett riktigt lärarjobb!!! Grattis!


Jag är också väldigt stolt över att jag har byggt ett brickbord alldeles själv, bilder kommer (kanske till hösten eller nåt...)


Nu ska jag gå ner på byn och titta in på Kupan.

 
 
Ingen bild

Caroline

25 juni 2009 16:39

Åh, det är nästan så att man saknar skottsundsbacken:P det är ett bra jobb, iaf över sommarn. Tack för grattiset, det kommer bli superskoj! Längtar tills jag får se brickbordet!!!fatet var juh ursnyggt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annakarin - 28 februari 2012 23:14


    Jobba snabbare, ni har väl resurser så det räcker. Fast det är klart, ni kanske gav all vinst till aktieägarna? Vi vanliga medborgare måste faktiskt betala räkningarna! ...

Av Annakarin - 31 januari 2012 22:05


  Det där är nog lite mer är 15 kilo. Undrar vem de försöker lura?    ...

Av Annakarin - 25 januari 2012 17:08

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN? Gick i tvåan på gymnasiet, övningskörde, åkte på min första Arvikafestival, blev full första gången (jo, jävligt duktig!). 10 år sen, det är inte meningen att jag ska minnas mer av 2002 va?   VAD GJORDE DU FÖR ET...

Av Annakarin - 31 december 2011 12:42


 

Av Annakarin - 19 oktober 2011 15:02

Jag ska bygga en julskinka av frigolit till ett julframträdande vi ska göra med kulturskolan. Eftersom jag är vegetarian så har jag inte kollat in julskinkan med så stort intresse de senaste tio åren så följaktligen googlade jag bilder på julskinka. ...

Ovido - Quiz & Flashcards