anka in reverse | esrever ni akna

Senaste inläggen

Av Annakarin - 17 augusti 2009 13:05

Nu har jag och Martin hamnat i vår nya lägenhet, mitt i ghettot. Den ligger på första våningen och det skapar såklart en del insynsproblem, men det är löst nu. Bara ett fönster som ska fixas, det behövs bara ett litet krafttag. Men efter IKEA strapatserna tre dagar i rad (sängen vi skulle köpa fanns inte inne, så svärisarna fick stanna med släpvagnen en dag extra) så är vi lite smått slut, luften har gått ur.

Men allt tyder på att det kommer att bli fint, köket är i stort sett klart och vardagsrummet är på gång. Arbetsrummet och sovrummet är de stora projekten nu.

Bilder kommer inom kort, på både brickbordet och resten av lägenheten.


Nu mer TV, det blir nog en slappardag idag, kanske lite häng med Saga och Rebecka också.  

ANNONS
Av Annakarin - 22 juli 2009 21:54

Antar att ni saknar mig något fruktansvärt. Men, men jag kan inte rå för att alla politiker skiter i landsbygden och inte drar hit bredaband. Jag kan inte heller ta ansvar för att vi timvikarier inte kan logga in på datorerna på jobbet längre... Jaja. Inte mycket att göra åt.


Men, vi har tittat på vår nya längenhet och flyttat ner mina saker. Om två veckor blir det Martins saker som ska åka släp.

Det var ganska bra standard på längeheten, man ska kanske inte klaga på studentlägenheter. I och L's lägenhet ovanpå ser minst sagt värre ut... Vi har helt enkelt haft en jävla tur. Några skruvhål i väggen bara, en hylla eller en tavla löser problemet.


Puss och kram

ANNONS
Av Annakarin - 28 juni 2009 15:35

Det är feruketasevärt varmt! Galet varmt. Tur att jag slipper åka buss hem till mor och far, bara tåg den här gången. Det kommer antagligen vara olidligt i morgon på jobbet. Luftkonditioneringen är inte som den ska, har aldrig varit. I den värmen ska gamlingar med hjärtproblem befinna sig. Skitbra. Det är tur att jag bara jobbar till 12.00 Efter det blir det hem och bada.


Nä, nu ska jag packa ihop mina sista grejor och dra mig mot tåget.


Av Annakarin - 25 juni 2009 11:53

Kära läsare!

Jag befinner mig under sommaren hos mina föräldrar i Njururndas djupa skogar. Där finns det inte bredband, det finns ett uråldrigt modem på 56K. Därför orkar jag bara inte uppdatera här så ofta. Nu sitter jag hemma hos kärleken i metropolen Mora och tråkar. Min älsk är nämligen på jobbet.


Appropå jobb, hemmet känns kul i år. Kanske för att det har kommit tre tuffa tanter till "min" avdelning. En är döv och har dåligt balanssinne, en har varit sekreterare inom försvaret och har kul humor, den tredje är blind men går omkring som att hon inte har några problem i världen. Det enda som stör denna över 90 år gamla tant är att hon är hård i magen.

Jävligt tuffa tanter och ett bra vikariegäng, det kommer bli kul i sommar. Det enda som inte är kul är att jag jobbar så jävla många helger. Detta gör då att jag inte kommer att kunna träffa mina vänner så mycket. Det är synd.


Jag måste gratta Caroline som har fått ett riktigt lärarjobb!!! Grattis!


Jag är också väldigt stolt över att jag har byggt ett brickbord alldeles själv, bilder kommer (kanske till hösten eller nåt...)


Nu ska jag gå ner på byn och titta in på Kupan.

Av Annakarin - 14 juni 2009 12:40

Idag är sista dagen i mitt rum i korren. Bye bye havsblåa golv. Bye bye gråa väggar. Bye bye bajsbruna golv i badrummet. Bye bye de urinprickiga väggarna i detsamma. 


Idag drar jag hem till Sundsvall. Flyttstädningen är i full gång, kommer vi att hinna? Känner mig stressad.


Hej då Örebro. Hej hej Sundsvall.

Av Annakarin - 12 juni 2009 12:43

Idag fyller jag 25 år. Fränt va?

Av Annakarin - 11 juni 2009 12:43

Nu har även jag skaffat Twitter. Känns bra?

Hittade dock ingen som jag känner. Kanske inte ansträngde mig ordentligt?

Jaja, länken finns här i alla fall om det är nån som är nyfiken...


Ikväll kommer Martin. I morgon fyller jag 25 år. På söndag åker jag hem (måste kanske köpa biljetter).


Over and out.

Av Annakarin - 10 juni 2009 14:08

Packat två kartonger, är inne på den tredje nu. Frågan är om kartongerna räcker till.


Ringde ÖBO förut, fixade uppsägningen så nu är det lugnt. Gillar ÖBO lite mer idag.


Dricker småäckligt kaffe och längtar efter Marty. Ska packa lite mer snart har bara tagit lunchpaus.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se