anka in reverse | esrever ni akna

Senaste inläggen

Av Annakarin - 9 juni 2009 22:05

Nu vill de att jag ska säga upp min lägenhet till den 15:e juli. Det går ju bra... NOT!

Då får jag flytta själv (med hjälp från Rebbie, vilket inte är fy skam) det går inte det inte.

Lite irriterad.

ANNONS
Av Annakarin - 8 juni 2009 21:49

Martin säger:


"Det är nästan som att ha fått två barn. Min fritös och min riskokare."

ANNONS
Av Annakarin - 8 juni 2009 21:21

Det är roligt att skaffa ny lägenhet. Man får sånna fina planer (som i och för sig nästan aldrig blir verklighet) som t.ex så hittade jag en stor mässingsbricka på loppis i Svartvik i söndags. Den blev användbar efter en timmes putsning med både svinto och nåt lila mirakel till putskräm som mamma och pappa har. Tanken är att jag ska bygga ett brickbord, det har varit en plan länge, men jag har inte hittat en bra bricka föränn nu. Frågan är vilken färg benen ska ha?


Jag var i Sundsvall med kärleken i helgen och sov i härbret som jag och pappa byggde för några år sedan. Det var lite kyligt men mysigt.

I lördags fyllde Massproduktion 30 år på Stadshuset. Det var riktigt trevligt, höjdpunkten var att skivbolagsbossen Hammerman såg så brutal ut när han sjöng i sina gamla punkband. Dessutom spelade Shades of Orange, $1000 Playboys m.fl Riktigt jävla kul var det. Riktigt kul att träffa Ida också!


I söndags blev det som sagt lite fynd på loppisen och en mysig kaffe med Caroline och Per. Sen blev det hämtkäk från Kinalådan också. Där har jag inte ätit sen jag bodde i huset mitt emot. Haha.


Idag har jag och Ida H skrivit klart uppsatsen. Skönt som fan, trodde att alla dessa korrigeringar skulle ta flera dagar. Det blev klart på tre timmar. Jävlar vad skönt, nu kan jag softa och packa och städa resten av veckan.


Av Annakarin - 2 juni 2009 23:34

Igår blev vi kvinnor på Musikhögskolan besjugna av skolans vackra män. Traditioner ska inte underskattas. Det var kanske det sötaste någonsin.


Idag har vi städat i hela korren. I morgon kommer inspektörerna och ska godkänna vårt slit. Hoppas vi vinner, då kan mina korrekamrater få en ny soffa.


Oppoering i morgon och på torsdag. Jag och Ida är planerade till torsdag, så jag har en hel dag till på mig att vara nervös. 


Det bästa av allt: Jag och Martin har fått en lägenhet. Inte så bra att den är på bottenplan kanske. Men det kan man lösa.

Men vi har nånstans att bo, det är fiiiiiint!!!


Nu ska jag vila min arma kropp. God natt!


Av Annakarin - 25 maj 2009 22:13

Tack älsk, det var en bra present. Skulle vara guld om jag fick till photoshop också, men det får bli en senare fråga. Det är rätt OK att sitta och lära sig tableten i paint också. Så slipper jag lära mig både tableten och photoshop samtidigt. Sitter just nu och ritar min stentuffa karaktär Turin Trollpacka med hennes nya tuffa rustning. Ja, jag råkade bli en nörd, det kom liksom på köpet (puss älsk)...


I morse hade jag sönder ett av mina ölglas (inte ett av de alldeles hederligt snodda, som tur är!) i handfatet. Illa. Det var glas överallt.


Jag måste tvätta. Ska gå och se om det finns nån tid i morgon. Det bara måste det.


Uppsatsen går bra, för den som undrar. Vi hade handledning idag, det lät i överlag bra. Lite smågrejer som ska fixas och ett halvt kapitel som ska skrivas. Men det är lugnt. Det är ju en och en halv dag kvar... Det är lunch.

(Man kan ju i alla fall inbilla sig det...)


Nu ska jag kolla tvättider (jag vill ha en tvättmaskin!)

Av Annakarin - 20 maj 2009 16:41

Snart kommer min älsk! Om några minuter bara! Vi ska se X-men origins ikväll. Jag och Ida har bara resultatdiskussionen kvar av uppsatsen


Det firar vi med att lägga upp några fler Open Office stavningsförslag.Av Annakarin - 19 maj 2009 22:46

Fick erbjudande om lägenheten idag, vi ligger på tredje plats. Bara att hoppas att de som ligger före oss inte vill ha den. Hoppas, hoppas, hoppas. Men ändå vara beredd på att inte få den.

Jaja, sånt är livet på en pinne.


Det går grymt bra att repa i alla fall och det är ju tur när vi ska spela nästa fredag. Jag har kanske inte berättat om vår lilla hemliga grupp, Pingelteatern. Några teaterpedagoger som leker teater för skojs skull. Det är kuligt. "I väntan på vadå" heter "grejen" vi ska göra, litet ihopplock av texter, monologer och dialoger. Det blir grymt, får inte missas! Sal 153 på Musikhögskolan, fredag 29:e maj runt 21:00. I samband med kulturfestivalen helt enkelt. Den får inte heller missas!


Så, nu blev jag lite gladare.

Av Annakarin - 18 maj 2009 22:21

Jag och Ida har under uppsatsskrivandet haft mycket roligt med mitt Open Office program. Speciellt rättstavningsfunktionen. Jag har gjort några print screens av förslagen. Hysteriskt roligt. En som inte finns på bild (vilken jävla miss av mig) är Waldemarson, där ett av stavningsförslagen var socialdemokrat. Open Office är nog så bra, men inte för folk som har en tendens att särskriva och stava fel.

Här kommer bilderna, have fun!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se