anka in reverse | esrever ni akna

Alla inlägg under april 2009

Av Annakarin - 7 april 2009 15:45

Målar man med akryl blir det kladdigt, helt klart. Det är en grön fläck på golvet i 153... Tror inte att det var vi dock...

Jag och Björn har grejat med scenmodellen idag, det blir niiiiice. Men nu är det paus ett par dagar...


I morgon åker jag till Mora och kärleken.

I morgon fyller min morbror Bengt massor med år, 70 för att vara exakt. GRATTIS!!!  


Idag sopade maskinerna bort gruset utanför huset där jag bor. Nog för att det var ett irriterande ljud att vakna till, men när jag insåg vad det faktiskt var som lät så blev jag glad! Det är ett riktigt jävla vårtecken det! Inget grus i hallen (min minimala) längre.

När jag vaknade åt jag frulle och cyklade till Willys innan skolan. Var tvungen att köpa en annan snus än den jag hittade på tobaksaffären i fredags (det är fortfarande kvar snus i dosan, det är ett bevis på att den var BLÄ!) Oden's. Inget att rekomendera. Så jag fick en morgoncyckling. Skönt.


Innan jag kom hem åkte jag till Willys igen, handlade lite förnödenheter. Det var mycket enklare att cykla i lite värme (cykla? cyckla?). Men ingen skruv hade de... ICA's kostade för mycket. Så det blir ingen fönsterbräda idag heller.


Avslutar med ett bandtips: Biffy Clyro (tack Elsa!)  


Av Annakarin - 5 april 2009 22:40

Nu har jag (efter en del utbrott mot www.studera.nu) lyckats anmäla mig till höstens kurser, Pedagogik och Teaterproduktion. Det kommer att bli skitkul, i alla fall teaterproduktionen. Pedagogiken blir nog bra den också, men jag har kollat in litteraturlistan och det är MYCKET! Och det är mycket plugg har jag hört från säker källa. Jag tror minsann att vi, trots att vi jobbar häcken av oss i perioder, är lite bortskämda i pluggmängd.


Jag ska läsa en sommarkurs också, samtidigt som jag jobbar på hemmet. Det är också en pedagogisk kurs, med inriktning mot bild, i Härnösand. Det kommer att bli roligt tror jag.


På onsdag drar jag till Mora och hänger med Martin. Det blir nice det, spela lite rollspel med Emil och grejer. Sweet!

Den 28:e ska jag åka till Elin. Nån som vill hänka?


Av Annakarin - 4 april 2009 18:07

Idag är det fan i mig sommar ute. Jag vill ha grillfest!


Jag och Martin har klafsat runt i skogen, det var riktigt mysigt. Solglasögon och farsans gamla träningsjacka uppknäppt, fint som snus. Vi upptäckte att min närmaste granne är ett gravfält från vikingatiden. Då fick vi också veta att Tybble (närmaste bostadsområdet) betyder tättbebyggt, eller någon annan synonym för detta.


Det är varmt, det har kommit videkissar, tussilago, krokusar och folk i overaller har utomhusfester. Sommaren är på väg.


Over and out.

Av Annakarin - 2 april 2009 16:30

Igår röstades två saker fram i riksdagen (eventuellt)  


+ Äntligen får homosexuella gifta sig!!! Överallt (om kyrkan går med på detta såklart, men de borde ju följa lagen...) och hela tiden om de har lust. När Rebecka visade artikeln i DN idag så tjoade och applåderade hela klassen. Men det är klart, (kd) röstade ju emot, naturligtvis måste några vara träbockar. Vi lever på 2000-talet!


 - Snusen är dyrare, upp 2 spänn. Detta gör att jag fan i mig måste ta tag i att sluta... Suck, där krävs det effort...


Idag har vi haft bildlektion, det blir mycket information när man bara har 5 timmar i ett ämne. Så hjärnan är full med skräp och säkert massor med användbara saker som jag kommer att ha glömt bort om ett par timmar.


Ikväll kommer Martin, det pirrar i magen. Detta gör att jag måååååååååååste städa. Det ser ut som ett helvete här... Så det är lika bra att sätta igång. På med musik på hög volym och öppna föstret och släppa in lite sol. Det är näst intill sommarvärme, det ni Sundsvallsbor, nu blir ni minsann avis va!?


Över och ut.


PS. Jag vet en hemlis! DS.

Av Annakarin - 1 april 2009 19:59

Idag fick jag deklarationsbrevet. Jag får tillbaka över 5000 kronor. Välbehövligt!

Tjohooooooooooo!

Av Annakarin - 1 april 2009 19:05

Igår hade vi klassfest i Sagas och Rebeckas trädgård. Vi grillade och drack öl, jag blev riktigt full så jag är fortfarande bakfull... Jobbigt läge!


Men det var riktigt kul och väl värt en sprängande huvudvärk. Något som är illa är att mitt kort ligger i Sagas ryggsäck efter att jag lånade den när jag skulle ner på systemet (hade glömt mitt leg, tur att jag känner en tjej som jobbar där).


Krokusarna blommar, det har kommit upp påskliljeblad och så hittade vi massor med tussilago igår. Våren är här, inte långt till sommaren! Tjoho!!!

Jag kan inte fatta att det går så fort, det är redan april... Shit. Snart är det här året slut, snart har jag gått första året av tre... Bara två kvar, går det så här fort så kommer det att vara över på ett kick.


Nu skulle jag ju egentligen komma på ett första april skämt, men det är jag alldeles för bakfull för att göra...


Lite bilder från festen är väl på sin plats.

Ovido - Quiz & Flashcards