anka in reverse | esrever ni akna

Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Annakarin - 23 februari 2009 16:46

Hej, hej go' dag dagboken.


Idag har jag handlat skor med Rebecka och Saga, hittade ett par snygga stövlar på Din Sko, lite för dyra för att vara rea men snygga, det var de.

Sedan blev jag medbjuden till ett teatermöte, så nu är det ett teaterprojekt på gång med några tvåor och några som gick ut förra året (en av dem kom in på scenskolan i Göteborg på försa försöket förra veckan, cool) och Saga och Rebecka. Det känns bra, kravlöst och riktigt kul att göra något utanför skolan. Men jag känner mig lite underlägsen, som vanligt. Men det går till sig, första träffen på onsdag (kom ihåg att tänka och ta med någon text!). Det kommer att bli skitkul!


Så det var min dag hittils kära dagbok. Kram på're.

Av Annakarin - 23 februari 2009 00:07

Att vänner har happyfaces, eller ibland, det är alltid bra!

Man ska satsa på att vara lagom glad hela tiden, det är bra. Och så kan man unna sig att bli extra glad ibland, bättre det än att må dåligt i alla fall. Men som man säger, utan motgångar så uppskattas inte medgångarna.

Eller om man heter typ Paris Hilton så kan man inte uppskatta den där EOS-kameran eller tatueringen som man sparar till, eftersom hon inte behöver spara till något.Hon behöver inte ens lära sig att använda en, för hon kan antagligen ha med sig en fotograf 24/7 om hon skulle vilja. 

Löjligt mycket pengar har aldrig gjort någon glad. 50.000 i månaden på Triss skulle jag däremot inte säga nej till. Jag och Paro pratade om det häromdagen, att om man skulle vinna 10.000.000 så kan man göra slut på dem på en dag om man skulle vilja. Men 50.000 i månaden, det kan man leva av liksom, leva riktigt jävla bra utan att bada i onödiga saker.


Men, tillbaka till början. Ibland blir man bara glad. T.ex när man inser att man älskar någon truly, madly, deeply. Som Savage Garden uttryckte sig -98(?). Men den referensen var lite kass. Bad taste av mig, back to högstadiet. Blä!


Över och ut!



Ovido - Quiz & Flashcards